Retro Mozi, Retro Online Filmek Ingyen,Online nézhető filmek,Retro-zenék

Retro Mozi, Retro Online filmek Ingyen,Online nézhető filmek,Retro-zenék,Retro Disco,Retro Rock, Retro Rock n Roll,Retro Funky, Retro Hip Hop

Karatés filmek

     

A sárkány közbelép


A sárkány közbelép


A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van, és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte. 

Megnézem


Részeges karatemester


Részeges karatemester


Wong Fei Hongot alkoholista nagybátyja karate-iskolájába küldik, hogy tisztességet tanuljon és harcos váljon belőle. A bácsika azonban brutálisan bánik a tanítványaival, Fei Hong ezért elhatározza, hogy elszökik kegyetlen kínzójától. Nem sokkal szökése után azonban rajtakapják, embertelenül megalázzák és a nagybácsi egyik érzéketlen bérence szinte holttá veri. A bosszúvágytól fűtött, megszégyenített, mindenre elszánt fiatal srác megfogadja, hogy szemtől szemben számol le részeges mesterével.. 

Megnézem


A Shaolin 36 próbatétele


A Shaolin 36 próbatétele


Liu, a kedves cantoni fiatalember megszökik falujából, amikor arra csapást mérnek a brutális Manchu-k, és harcmûvészeti tanulmányokba kezd. Életét a harcmûvészet tökéletesítésére teszi fel és erõfeszítései révén õ lesz San Te, a legendás Shaolin szerzetes, aki a Manchukat is legyõzi. 

Megnézem


Az 5 Ninja elem


Az 5 Ninja elem


Amikor Cheng Yun és különleges ninjái elpusztítanak egy iskolát, a lemészárolt iskola tanítványa, Tsiau Chin Hau bosszút esküszik. De az öt ninja elem elleni küzdelem lehetetlen vállalkozásnak tûnik. Tsiau ügy dönt, hogy felkeres egy mestert, aki megtaníthatja, miképp kell felvenni a harcot a különleges ninjákkal. 

Megnézem


Tomboló ököl


Tomboló ököl


Sanghaj, 1908. A sanghaji harcművészeti iskola mesterét brutálisan meggyilkolják, az általa vezetett intézményt pedig terrorizálják. Chen, a mester legtehetségesebb tanítványa a rivális japán iskolát gyanúsítja a tett elkövetésével, és mivel a rendőrség a támadók oldalán áll, bizonyítékokat gyűjt, majd elhatározza, hogy életét nem kímélve megmenti az iskolát és igazságot szolgáltat. 

Megnézem


Véres ököl


Véres ököl


Az amerikai férfi megtanulja az életre-halálra menő karate fortélyait, hogy leszámolhasson bátyja gyilkosával a Fülöp-szigeteken rendezett bajnokságon. 

Megnézem


Szamurájok és banditák


Szamurájok és banditák


A XVIII. század vége, Japán. Edo városa körül sorra fosztják ki a gazdag kereskedőket. A titokzatos támadók észrevétlenül járnak-kelnek a környék erdeiben, veszély esetén eltűnnek, mint a köd.A banditák vezére Kumokiri, aki szamuráj volt de elhagyta rangját, hogy a tolvajbanda élére álljon. Terve, pedig volt klánjának kirablása.A 1978-ban készült Szamurájok és banditák minden idők egyik leghíresebb szamuráj filmje. A filmet az egyik legnagyobb Japán rendező Hideo Gosha rendezte, főszerepében pedig Tatsuya Nakadai-t (Árnyéklovas, Harakiri) láthatjuk. 

Megnézem


Mérges shaolinok


Mérges shaolinok


A kung fu mester utolsó tanítványának feladata a harcművészet már minden csínját-bínját kitanult korábbi diákok leküzdése, akik a teknősbéka, kígyó, skorpió, gyík és béka speciális harcmód ismeretével erős ellenfélnek bizonyulnak. Az egyedülálló tanítvány egyetlen esélye, ha az ötszörös túlerőben lévő keményfiúk ellen szövetségest talál. Vajon sikerül-e neki, és létezik-e akkora segítség, amellyel le tudja küzdeni harcos ellenfeleit? 

Megnézem

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 41
Heti: 8
Havi: 706
Össz.: 606 464

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: Karatés filmek
Retro Mozi, Retro Online Filmek Ingyen,Online nézhető filmek,Retro-zenék - © 2008 - 2018 - fradistaoli.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: online karate filmek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »